Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet bile iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Göreceksiniz ki bu radde yüksek kaliteli yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte böyle durumlar cevaz özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Her vakit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya değişik bir engel bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Gücvenliğiniz ciğerin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların cihetı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın dâhilindeki farklı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir oda kapısı da kabil.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle baş başa müşterek özellikleri, dayanıklı ve mevsuk bünyeda olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page